O Nas B2 1
Naša vizija je ustvariti študijsko okolje, ki omogoča študentom pridobivanje dragocenega znanja, ki jim bo služilo kot ključ do uspeha v prihodnosti. Prepričani smo, da je pravo znanje ključnega pomena za uspeh v hitro spreminjajočem se svetu. Zato smo oblikovali študijske programe, ki so obogateni z najnovejšimi spoznanji in trendi na različnih področjih.

Spoznajte nas in našo strast do izobraževanja. Skupaj ustvarjamo navdihujoče učno okolje.

O Nas B2 2
O Nas B2 3
Smisel našega obstoja je ustvariti inovativno učno okolje, kjer se srečujejo strast, znanje in ustvarjalnost. S ponosom ustvarjamo navdihujoče izobraževalne programe, ki spodbujajo študente k razvoju svojih potencialov in pripravljajo na uspeh v prihodnosti.

Sofizo izobraževalni center

Inovativen študij, ki združuje teorijo in praktične izkušnje za popolno poklicno pot študentov.

Napredni pristop

Študij prinaša inovativen pristop k izobraževanju, ki združuje teorijo z bogatimi praktičnimi izkušnjami, kar omogoča študentom neposreden vpliv na njihovo poklicno pot.

Sodobna tehnološka podpora

Študentom študija je na voljo najnaprednejša tehnologija, ki omogoča interaktivno učenje na daljavo ter ustvarja sodelovalno okolje, kar jim omogoča prilagodljivo in kakovostno študijsko izkušnjo.

Mednarodna perspektiva

Študij omogoča študentom razširjeno mednarodno perspektivo, s poudarkom na medkulturnem razumevanju ter pridobivanju globalnih kompetenc, kar jim daje konkurenčno prednost na mednarodnem trgu dela.

Usmerjenost v prihodnost

Študij je zasnovan tako, da študentom omogoča pridobivanje znanj in veščin, ki so v koraku s hitrimi spremembami in novimi izzivi sodobnega sveta. Usmerjenost v prihodnost zagotavlja, da bodo študenti pripravljeni na uspeh v dinamičnem poklicnem okolju.
Solnina Srednja Sola

Sofizo IC podatki

Sofizo izobraževalni center d.o.o.
Devinska ulica 1, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 244 42 10
E-pošta: info@sofizo.si

Davčna številka: SI98299212
Matična številka: 5321018000
TRR: SI56 0204 5001 2728 337