višja šola
Dobrodošli pri nas! Sofizo izobraževalni center vam nudi kakovostno izobraževanje, ki je posebej prilagojeno odraslim zaposlenim osebam. Vsak program na višji strokovni šoli vam nudi številne prilagoditve, ki vam omogočajo razne uskladitve in olajšajo opravljanje obveznosti. Višješolska izobrazba vas bo usposobila za prodor na trg dela, pri čemer bodo vrhunski učni rezultati plod učinkovitega prepletanja teorije ter poslovne prakse. Preverite, kaj potrebujete za vpis na višjo šolo, in se nam pridružite.

Zakaj mi?

  • Izkušeni predavatelji
  • Oseben pristop
  • Delo na praktičnih primerih
  • V središču dogajanja ste vi
  • Hitrost izobraževanja in način plačevanja izberite sami
  • Posluh za potrebe odraslih v izobraževanju

Višja šola - programi, ki ne razočarajo

Postanite tisto, kar želite! Na voljo vam je višje strokovno izobraževanje, ki nudi celovit nabor znanja, spretnosti in veščin. Osupnite trg dela. Preverite, kateri višješolski študijski programi so na voljo.

Aktualno na Sofizo izobraževalni center

Višja šola

Zaščiteno: Galerija slik Podelitev diplom 23. 11. 2023

Višja šola

Slavnostna podelitev diplom Višje strokovne šole B2 Sofizo

Višja šola

Šola na daljavo: spoznajte naše odlike

Višja šola

Erasmus – možnost za izpolnitev številnih ciljev

Prikaži vse

Višja strokovna šola po vaši meri

Za vpis na višjo šolo se ljudje odločajo iz več razlogov. Morda višjo izobrazbo zahteva njihova poklicna pot, morda si želijo pridobiti še en naziv ali povišati stopnjo svoje izobrazbe, lahko pa jih k študiju žene neka posebna notranja motivacija oziroma želja, da bi pridobili še kakšno kompetenco, povečali svojo zaposljivost ter svoje možnosti na neizprosnem trgu dela. Ne glede na to, kaj vas žene k vpisu, vas pričakujemo z odprtimi rokami. Nudimo vam zanimiv in celovit višješolski program po vaši meri.

Dovolite, da vam predstavimo nekaj podrobnosti o tem, kako poteka vpis na višjo šolo. Prijava na višjo šolo je v bistvu mogoča v več obdobjih, odvisno od tega, koliko še imamo prostih mest. Če vas zanima razpis za vpis v višje strokovno izobraževanje, spremljajte našo spletno stran, kjer redno objavljamo sveže novice. Na naši spletni strani lahko oddate popolnoma neobvezujočo informativno prijavo, mi pa vas bomo obveščali o vseh pomembnih datumih ter informacijah! Če vas zanima višja šola, vpis poteka tako, da nam prinesete vso potrebno dokumentacijo in dokazila o minulem izobraževanju, pri samem vpisu pa se podrobno pogovorimo o vaših željah, zanimanjih, tudi dilemah. Prepričani smo, da lahko že ob prvem srečanju razrešimo številna vprašanja, ki se vam porajajo, če vas zanima naša višja strokovna šola. Na tem mestu moramo posebej poudariti, da je višješolski študij na Sofizo izobraževalnem centru zelo prilagodljiv, saj razumemo, da imate številne obveznosti. Zato vam vedno damo na izbiro različne možnosti opravljanja obveznosti. Za vse podrobnosti stopite v stik z nami, z veseljem vas še dodatno informiramo.

Kaj pa šolnina? Višja strokovna šola pri Sofizo izobraževalnem centru s seboj seveda prinaša plačilo šolnine, ki pa jo izračunamo za vsakega posameznika posebej. Tudi temu je namenjen naš spoznavni razgovor, saj bo višina šolnine odvisna od vašega predhodnega znanja in spretnosti. Predlagamo, da s seboj prinesete vsa spričevala, morebitne certifikate in vse ostalo, kar lahko z zanesljivostjo priča o vašem prej pridobljenem splošnoizobraževalnem in strokovnem znanju. Če vas zanima naša višja šola, šolnina zagotovo ne bi smela predstavljati težave, saj jo lahko odplačujete tudi obročno.

Študentje o nas

Ni besed s katerimi bi lahko opisala občutke .... Prav tako ni besed s katerimi bi lahko izrazila hvaležnost vam osebno in vam kot šoli. Slogan definitivno drži, ste najbolj prijazna šola! Hvala za vse!

B2 Izjave 2
Neira,Ljubljana

Sofico IC - zakaj že? Zato ker so tam najboljši profesorji na svetu, ker je to najboljša šola na svetu...

B2 Izjave 1
Biljana, Ljubljana

Na prvem mestu se bom zahvalila šoli Sofizo IC. Z razlogom uporablja slogan »Najbolj prijazna šola«. Toliko potrpežljivosti in posluha kot sem ga našla v tej ustanovi verjetno ne bom našla nikjer več v življenju.

B2 Sofizo Izjava 4
Jolanda, Ljubljana

Višja strokovna šola in njeni programi

Višja šola na Sofizo izobraževalnem centru vključuje številne programe, ki vas utegnejo zanimati. Izberete lahko višješolski program, ki ustreza vašim željam ali potrebam. Nudimo programe s področij ekonomije, informatike, logistike, velnesa, varovanja, vizualnih komunikacij, trženja, socialnih dejavnosti … Naša mreža programov je dovolj široka, hkrati pa zelo poglobljena in uporabna. Čisto vsak višješolski program odlikuje tudi odlična povezanost teorije s prakso, kar pomeni, da pri nas ne boste dobili le vrhunskih znanj, temveč tudi izkušnje, ki na trgu dela precej štejejo. Višješolska izobrazba v našem izobraževalnem centru temelji na konkretnih delovnih nalogah, ki s seboj prinašajo dragocene izkušnje.

Vabljeni, da stopite v stik z nami! Višja šola, ki jo boste obiskovali na Sofizo izobraževalnem centru, vam bo podala cenjena in sodobna znanja ter dragocene izkušnje, ki jih bo vesel vsak delodajalec. Če želite oblikovati čisto svojo poslovno pot, pa boste pri nas dobili vsa temeljna znanja in napotke, kako začeti. Na čakajte, želena višja strokovna šola vas z veseljem pričakuje.

Zakaj so šole in programi Sofizo izobraževalnega centra najboljša izbira?

4,6

povprečna stopnja zadovoljstva udeleženih na lestvici od 1 do 5

18

javnoveljavnih izobraževalnih programov

24

let delovanja

9.003

dijakov in študentov