Deli novico:

08.02.2024 Nova Skupina Marec3 Frizer Splet

Ali razmišljate o preobrazbi svoje kariere ali o zagonu lastne dejavnosti?

V marcu vpisujemo novo skupino.

Postanite prepoznaven frizer, ki obvlada svoje delo in je nenehen vir novih idej, ki spreminjajo modni ter lepotni svet. Prepustite se izkušenim rokam največjih frizerskih mojstrov in priznanih tujih ustvarjalcev modnih zapovedi na področju nege las. Strokovnjaki Akademia & Art team Mič Styling vas pričakujejo!

Naša frizerska šola daje velik pomen praktičnemu učenju, s svojim premišljeno oblikovanim programom in strokovno podporo pa spodbuja razvoj podjetniškega duha in veščin komuniciranja s strankami.

 

Prednosti izbire naše srednje šole.

Med izobraževanjem boste osvojili naziv frizer/frizerka (IV. stopnja izobrazbe). Z zaključenim šolanjem na področju frizerstva boste odkrili nove priložnosti za karierno napredovanje.

Z izbiro šolanja ne pridobite le obsežnega strokovnega znanja in dragocenih izkušenj, temveč tudi neprecenljive nasvete in tehnike, ki vas bodo spremljali skozi vašo kariero v frizerskem salonu. Delo z izkušenimi predavatelji bo poskrbelo, da hitro usvojite vse, kar potrebujete za uspeh. S pomočjo naših kreativnih in inovativnih učnih metod boste brez dvoma postali vrhunski strokovnjak v frizerstvu. Dodajte temu svojo strast in zagnanost za uspeh, in mojstrski naziv v frizerstvu vam zagotovo ne bo ušel.

Več o šolanju si lahko preberete na povezavi https://sofizo.si/program/frizer/ 

Za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo vsak delovni dan po telefonu ali na sedežu šole od 8.00 do 16.00

KONTAKT:
01/ 2444 220
Strokovna sodelavka: Milka Vaupotič, univ. dipl. soc.